Var på återbesök hos kiropraktorn i fredags, andra gången på en vecka. På vägen dit upptäckte jag: värken i skulderbladet och axlarna är i princip borta! Jag har känt mig piggare och gladare än på mycket länge och när jag la mig på britsen kunde denna underbara kiropraktor bara konstatera – jag har svarat oerhört bra på hennes behandling! Hon var själv förvånad. Det skick jag var i när jag kom till henne första gången fick henne att tro att jag skulle behöva betydligt mer innan kroppen skulle börja svara. Nu har vi på gett kroppen en utmaning – jag ska tillbaka till henne om en och en halv vecka. Då vet vi om det bara var en temporär förbättring eller om det verkligen håller i sig och inte går tillbaka i gamla hjulspår. Innan återbesöket där hinner jag klämma in ett nytt besök hos massören också. Det ska bli intressant att höra om han kan känna någon skillnad.
Däremot gjorde hon ett stresstest (”håll fingrarna här och här, och håll emot mitt tryck så mycket du kan med armen uppsträckt”) som visar att jag lider av stress. Tyvärr kommer det nog inte att bli speciellt mycket bättre tills vi ses nästa gång. Nästa vecka blir inte rolig och det känns i magen redan nu.

Det är så fascinerande att jag lyckades springa på den bästa kiropraktorn i hela världen, bara så där. Henne släpper jag aldrig!

Annonser