Shit, vad det svänger! Den här veckan reste kollegan upp för ett par dagars samvaro, möten, fest och premiär..

I onsdags var det releasespelning på Scandic-hotell vid Centralen. Nuförtiden brukar sådana tillställningar inte vara speciellt välbesökta, men den kvällen var verkligen ALLA där. Värme, på alla sätt, nerv och oerhört duktiga musiker på scen. Dessutom stod det ett gäng lika begåvade musiker och artister i publiken. Skäms nästan över att säga det, men jag såg inte ett ögonblick av konserten men jag hörde. Det räckte gott. Det var riktigt, riktigt bra.

Igår var det premiär på B4bbens show ”Vad hände?” på Rival. Efteratt ha beklagat oss över tunga, trötta huvuden hela dagen, var det alltså dags att trä på sig partykoftan igen. Den var inte direkt lättpåträdd, den. Det krävdes en massa garv, två glas vin och lite cocktailtomater med fetaost i miniskålar innan den började kännas bekväm. Men eftersom vi jobbat så hårt och länge med PR-arbetet för henne, var det värt det. Och vi hade samma trevliga sällskap med oss.

Efteråt var det mingel, som sagt. Vi bänkade oss i ett hörn och fortsatte vårt samtal från gårdagen. Slängde en blick på klockan efter ett tag, och plötsligt hade klockan blivit kvart i ett. Det var bara att packa sig hem och sova.

Tyvärr fick jag ingen chans att ha sovmorgon imorse. Skolväsendet gillar inte riktigt sånt. Det var bara att kliva ur sängvärmen. Men jag lät kollegan sova till halv 10.

Annonser