Det där med att nå ut med sin musik är inte lätt. Inte ens att investera i promotion är någon garanti att man ska bli upptäckt. Företagare som jag garanterar däremot att du får professionell insats och någon som hjälper dig att sprida den till rätt människor.
Svensk media är inte lägg att tränga igenom. Dagspress har mer eller mindre blivit klickmonster, som inte alltid kollar upp sanningshalten i klipp eller artiklar man hänvisar till, och som sen får skapa utrymme för att dementera, istället för att t ex hitta egna nyheter. Musikjournalister har inte längre tid att prata i telefon, man är extremt styrd av redaktionell chef, får sällan igenom egna uppslag och det mesta hdndlar om jakten på upplaga, tittarsiffror, läsare. Eller så är man mitt upp i en egen karriär, skriver en bok eller gör en film.
Det ska bli intressant att se om det nya bandet jag jobbar med kommer att få någon draghjälp och nytta av de oerhört positiva omdömen de fått från framförallt England. Låt oss hoppas svensk media orkar bry sig, även om det inte är en akt som är signad till ett majorbolag.

Annonser