Jag sitter på Allsångsrep på Solliden. Har lite tid att döda innan det blir genrep. Sitter ensam på en bänk och ser musiker, artister och produktionsfolk defilera förbi. Jag jobbar med A1cazar men dom är så väloljade och självgående, så de behöver mig egentligen inte här. Istället sitter jag och bryr min sommarhjärna med en massa onödiga funderingar. 

Som t ex huruvida jag klarar att flyga till Helsingfors imorgon utan hjälp av vare sig alkohol eller atarax. Flyger jättetidigt och att klämma en stor stark innan frukost känns överkurs, speciellt med tanke på att det är möte med potentiell ny kund och inga avtal är skrivna. Kan bli konstigt, tänker jag, om jag kommer lite halvdragen. 

Ser nu plötsligt artisten som tog bort mig som vän på facebook komma mot mig för sina repetitioner. Jag tittar bort och ner i min telefon. Här ska inte rökas någon fredspipa. 

Tänker på hur bloggen blivit lidande av att jag både professionellt och privat försöker synliggöra mig i andra sociala medier. Att jag inte längre har tid och ork att dela med mig av min vardag, mer än i 140 tecken. 

Ja, det är sånt man funderar över medan solen försöker leta sig fram mellan molngluggarna på Skansen. 

Annonser