Jamen jaa, vad jag är dålig på att blogga. Det är rackarns vad det är svårt att få tiden att räcka till.
Det har varit ett evinnerligt flängande hit och dit sedan jag kom hem. Förra veckan var det tack och farväl till ännu ett hotellrum, när jag åkte med discogänget till Göteborg för att vara promotion-morsa i samband med en TV-inspelning. Den här gången slapp jag tulla på mitt adrenalinförråd eftersom vi åkte tåg.
Såklart finns det ju saker att gnöla över med varje färdmedel. Den här gången hade man tydligen bestämt att vi som satt i vagn fyra på väg tillbaka mot Stockholm var lite extra frusna av oss, eller var det kanske så att det var en fin introduktion till ett bikramyoga-pass? Hela hemresan präglades av svettfläckiga t-shirtar, rumpsvett och en del kinkiga vuxna och barn. Jag försökte hålla god min, så länge jag som sagt slipper flyga och ingen kaskadkräks i nacken på mig, kan jag stå ut med det mesta.
Göteborg var trevligt som vanligt, även om jag inte såg mycket av stan den här gången. Det var ett väldigt hastigt besök men vi hann klämma en lunch på Hotel Post och en promenad från hotellet till Trädgår’n. Sen var det TV-inspelning för hela slanten. Jag blev lite starstruck när jag hälsade på Alexander Karim, som gästade samma program. Jag gillar mycket det han gör som skådespelare – han är en av de bättre i Johan Falk-filmerna t ex. Av det lilla jag hört och sett om honom som lite mer privat, verkar han dessutom väldigt ödmjuk och trevlig. Sånt går hem hos en sån som mig. Det var mindre än vad man kunde säga om vissa andra gäster i samma program. Jag nämner definitivt inga namn och går inte närmare in på saken, men ibland kan verkligen sken bedra.